sunnuntaina, elokuuta 31, 2008

Viikon marina

Pikaruokaako?

Asiointi hampurilaisravintolassa voi toisinaan olla hermoille käyvää. Jo pelkkä jonotus alkaa ottaa päähän kun on kuvitellut vaan hakevansa Big Macin tiskiltä. Yleensä tilausta tehdessäni sanon esim. hampurilainen tai Big Mac-hampurilainen, niin aina myyjä kysyy ateria vai pelkkä hampurilainen? Onko heillä kuulossa vikaa? Joskus on pakko olla töykeä ja sanoa et sanoinko mä ateria?
Mä ymmärrän et heille on varmaan koulutuksessa kehotettu kysymään sitä, jos vaikka asiakas on epävarma tai muuttaisi viimehetkessä mieltään. Ja kun on maksanut ja kuola valuu jo suupielestä, sanoo myyjä tuovansa sen pöytään. Mitä ihmeen pikaruokaa se on kun ensin täytyy jonottaa ja sitten kun saa tilauksen tehtyä, joutuu annosta odottaa pöydässä vielä toinen tovi?

Ja entä Drive in? Sekavista listoista ei ehdi hahmottaa mitä haluaisi tilata ennen kuin tekopirteä ääni rätisee kaiuttimesta ja kysyy mitä saisi olla? Ja kun pyytää laittaa ketsuppia mukaan, on sitä turha kotona kaivaa pussista, lähes poikkeuksetta sitä ei ole muistettu. Muuten kyllä annokset on sellaisia kuin pitäisi. Takana on ajat kun sai vääriä hampurilaisia tai kylmiä, toivottavasti.

Aikoinaan harmitti vietävästi Hesen ostaessa Carrolsin ja näivettäen kilpailun. Burger Kingiä Turkuun odotellessa Martinsillan grillin hampurilaisia syöden.

Ei kommentteja: