tiistaina, lokakuuta 17, 2006

Jounin satunnainen ruokapalsta esittäytyy

Kaikkien pizzojen äiti

400-500 grammaa marinoituja kanasuikaleita
purjo tai sipuli tai molempia
fetajuustoa tai aurajuustoa
tomaattiviipaleita
juustoraastetta
mausteita

taikina:
3 kuppia vehnäjauhoja
2 dl vettä
2 rkl oliiviöljyä
puolikas hiiva
½ tl suolaa

Pilko purjo tai sipuli. Kuullota pannulla. Paista kanasuikaleet ja valuta rasva pois. Viipaloi fetajuusto (jollei ole valmiina paloina) tai aurajuusto ja pari kolme tomaattia. Taikina kaulitaan pellille sopivaksi. Pohjan päälle laitan tomaattipyreestä ja ketsupista tehdyn sekoituksen ja mustapippuria. Yleensä laitan juustoraastetta jo tässäkin vaiheessa. Sitten vaan täytteet ladotaan päälle. Tomaattisuikaleet viimeiseksi. Päälle basilikaa ja oreganoa, voi käyttää myös tuoreita basilikanlehtiä. Lopuksi juustoraastetta niin että täytteet peittyy.
Paista uunin keskiosassa 225° 25-30 min.
Bon Appétit





2 kommenttia:

Juha kirjoitti...

NAAAMMMMM!

Jouni kirjoitti...

Ja on muuten hyvää, vaikka itse sanonkin.